Bericht versturen
Thuis

ShenZhen Adia Techology CO.,LTD

CHINA ShenZhen Adia Techology CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

ShenZhen Adia Techology CO.,LTD

1 2 3 4
ShenZhen Adia Techology CO.,LTD ShenZhen Adia Techology CO.,LTD ShenZhen Adia Techology CO.,LTD ShenZhen Adia Techology CO.,LTD
Het bureau van de bedrijfontvangst De ruimte van de bedrijfconferentie De ruimte van de bedrijfontvangst Bureaugebied

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ADIA
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 50% - 60%

Opgericht in 2011, is de Technologieco. van Shenzhen Adia, Ltd een high-tech particuliere onderneming zich specialiseert in R&D, productie en verkoop van liquid crystal display (LCD), liquid crystal displaymodule (LCM), TFT-kleur LCD, touch screen en het industriële intelligente seriële poortscherm. En kan een volledige reeks van het vertoningsscherm en vertoningsregeling (PCBA) verstrekken.

Met een verscheidenheid van standaard en differentiële LCD module (LCM), kleuren LCD en TFT vertoningsproducten. Maak LCD en LCM van verschillende specificaties en technische vereisten volgens de eisen van klanten. De producten worden wijd gebruikt op het gebied van instrumenten, smartphones, tabletten, POS machines, medische apparaten, automachines, intelligente robots, slim huis, intelligente wearable producten, UAVs, de ogen van VR/van AR en militaire producten. De producten streven ernaar om hoogte te bereiken - kwaliteit, micro- machtsconsumptie, snelle levering, redelijke prijs en geschikte technische ondersteuning. Met een brede waaier van bekende ondernemingen in binnen- en buitenland, zijn de producten op brede schaal gebruikt en erkend in de markt.

Het bedrijf hecht groot belang aan productkwaliteit en voert strikt IOS9001 en RoHS-beheer uit. De stabiele kwaliteit, de professionele technische ondersteuning en de geschikte dienst zijn de verplichting van Adia aan klanten. Vandaag, wordt de TFT-markt meer en meer wijd gebruikt, streeft Adia ernaar om tot een professionele en bekende fabrikant van TFT-de industrie van het vertoningsscherm met verenigbare aanhankelijkheid, samen met klanten en leveranciers te leiden.

CHINA ShenZhen Adia Techology CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
ShenZhen Adia Techology CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Joe Chen

Tel.: +86-13924589517

Fax: 86-755-33118823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)